Over ons

Stapte je al eens bij ons binnen, dan weet je het wel. Delphine heet je altijd hartelijk welkom! Maar misschien hadden we nog niet de kans om echt kennis te maken. Daarom schetsen we hier even kort hoe we tot d’Oude Smisse komen zijn.

We ontmoetten elkaar in de koksschool Spermalie. De vonk sprong over, de vlam in de pan, het delen van een passie voor koken en lekker eten zat daar zeker voor iets tussen.

Delphine was al in het vak geboren. Haar ouders hadden namelijk jarenlang Slagerij Hollevoet in Sint-Michiels. Na Spermalie ging zij mee in de winkel werken. Stijn deed ondertussen ervaring op in ‘t Kasteel van Laarne en bij Deldycke catering in Brugge.

Na 10 jaar tussen andermans potten en pannen was het moment daar om zelf de sprong te wagen. En zo kwamen we dus bij d’Oude Smisse terecht waar we op 1 augustus 2019 officieel van start zijn gegaan. Ondertussen zijn we bijna 5 jaar later. En zijn er alweer zoveel meer verhalen te vertellen. Maar dat doen we wel eens in de winkel! 

Unizo kwam bij ons langs:

charcuterie kaasplank kaas Loppem Zedelgem delicatessen
kaasplank kaas Loppem Zedelgem delicatessen